Kaivinkoneurakointi yksityisille Liedossa ja muualla Varsinais-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Viili Oy tarjoaa asiantuntevat kaivinkoneurakoinnin palvelut yksityisten kotitalouksien tarpeisiin. Palvelemme Liedosta käsin koko Varsinais-Suomen alueella. Kattaviin kaivinkoneurakoinnin palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • maanrakennustyöt
  • pihatyöt ja viheralueiden kunnostus
  • kaivuutyöt 
  • viemäröinti 
  • salaojien teko. 

Yrityksemme on toiminut vuodesta 1963, joten voit luottaa vahvaan osaamiseemme myös haasteellistenkin urakoiden toteuttamisessa. 


Lisäksi saat meiltä myös erilaiset alan laadukkaat tarvikkeet,
kuten putket ja kaivot – sinun ei siis tarvitse hankkia itse erikseen mitään, vaan meidän toimestamme hoituu kaikki tarpeellinen. Helppoa ja kätevää, vai mitä?

Maanrakennustyöt joustavasti tarvitsemassasi kohteessa

Etsitkö maanrakennustöiden luotettavaa toteuttajaa rakenteilla olevaan omakotitaloosi tai korjauksen alla olevaan kiinteistöösi? Tarjoamme pien- ja omakotitaloasiakkaille kaikki maanrakennusalan palvelut niin uudisrakennuksiin kuin jo valmistuneisiin kohteisiin.
Teemme osaavasti muun muassa rakennusten pohjatyöt, tienrakennuksen sekä omakotitalojen pienpuhdistamot ja salaojat. 


Kaikki maanrakennustyöt toteutamme joustavasti, tarpeidesi mukaan. Meiltä saat luotettavaa palvelua nopeallakin aikataululla. Tartumme työhön ripeästi ja työskentelemme tehokkaasti aina urakan alusta sen loppusilaukseen asti.


Soita ja pyydä tarjous tarvitsemastasi maanrakennustyöstä!

Yhteystiedot

Pihatyöt ja viheralueet toiveidesi mukaan

Minkälainen on sinun unelmiesi piha? Kaipaako visiosi vehreästä viheralueesta osaavaa tekijää? Vai vaatiiko vanha viheralue kattavaa kunnostusta? Perinteisten maanrakennustöiden ohella teemme myös pihatöitä ja viheralueiden kunnostustöitä. Valikoimistamme saat kukat ja kaivot omiin tarpeisiisi.

Kun kaivinkoneurakointi on tarpeen, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta! Palaamme pian asiaan ja tarjoamme kustannustehokkaan, juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Tutustu kalustoomme