Kaivinkoneurakointi yksityisille Liedossa ja Varsinais-Suomen seudulla

Yksityisille henkilöille ja talouksille suunnattu kaivinkoneurakointi pitää sisällään kattavasti monipuolista palvelua, olipa tarpeen sitten pihatyöt, kaivuutyöt, viemäröinti tai vaikkapa salaojien teko. Myös muut pihatyöt ja viheralueisiin liittyvät toimenpiteet kuuluvat olennaisesti toimenkuvaamme. Lisäksi saat meiltä myös erilaiset alan tarvikkeet, kuten putket ja kaivot – sinun ei siis tarvitse hankkia itse erikseen mitään, vaan meidän toimestamme hoituu kaikki tarpeellinen. Helppoa ja kätevää, vai mitä?

Maanrakennustyöt

Tarjoamme pien- ja omakotitaloasiakkaille kaikki maanrakennusalan palvelut niin uudisrakennuksiin kuin jo valmistuneisiin kohteisiin. Meiltä saat kaivuutyöt, rakennusten pohjatyöt, tienrakennuksen, viemäröinnit, omakotitalojen pienpuhdistamot ja salaojat. Käytännössä kaikki onnistuu.

Pihatyöt ja viheralueet

Perinteisten maanrakennustöiden ohella suoritamme myös pihatöitä ja viheralueiden kunnostustöitä. Valikoimistame saat kukat ja kaivot omiin tarpeisiisi. Kun kaivinkoneurakointi on tarpeen, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta! Palaamme pian asiaan ja tarjoamme kustannustehokkaan, juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun!