Maanrakennusurakointi yrityksille yrityksille Liedossa ja muualla Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

Liedossa ja Varsinais-Suomen alueella palveleva Viili Oy tarjoaa asiantuntevaa kaivuu-urakointia yrityksille. Erikoisosaamiseemme kuuluu muun muassa rakennusten pohjatyöt. Monipuolinen kaivuu-urakointi yritysten tarpeisiin onnistuu meiltä vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Lisäksi käytössämme on ajanmukainen ja monipuolinen kalusto, joka takaa onnistumisen haastavimmissakin kohteissa. 

Toteutamme muun muassa: 

  • kerrostalojen ja teollisuushallien pohjatyöt 
  • tienrakennukset 
  • kaapelien auraukset 
  • viemäröinnit. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää palveluistamme. Räätälöimme mielellämme palvelumme tarpeitasi ja toiveitasi vastaaviksi.

Hyvällä pohjatyöllä syntyy kestävä lopputulos

Tarvitsetko rakennusten pohjatöiden vankkaa osaajaa? Pohjatöiden huolellinen toteuttaminen on yksi rakentamisen tärkeimmistä osa-alueista ja Viili Oy:n vahvuuksista. Yrityksemme ammattilaiset toteuttavat kerrostalojen ja teollisuushallien pohjatyöt alusta loppuun asti – aina pohjatutkimuksesta ja sopivien maa-ainesten valinnasta vesijohtojen ja eristeiden asentamiseen.


Meiltä saat pohjatöiden lisäksi muut kaivuualan työt tarpeidesi mukaan. Tilaamalla työurakan meiltä voit luottaa prosessin sujuvuuteen, aikataulujen pitävyyteen sekä laadukkaaseen työnjälkeen. Työskentelemme ripeästi ja kustannustehokkaasti, ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhainta mahdollista palvelua sekä rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Soita ja pyydä tarjous

Tienrakennus pitkän linjan ammattilaisen varmuudella

Pohjatöiden lisäksi hoidamme luotettavasti ja asiantuntijan varmuudella erilaisia kunnallistekniikkaan liittyviä urakoita, kuten tienrakennuksia. Yrityksemme yli 50 vuoden elinkaari antaa meille laajan kokemuksen mitä erilaisimmissa kohteissa työskentelystä. Rakennamme kovaa käyttöä ja Suomen ankariakin sääolosuhteita kestävät tiet tarvitsemassasi kohteessa.


Monipuolinen kalustomme mahdollistaa palvelemisen parhaalla mahdollisella tavalla, olipa kyseessä sitten katu- tai tienrakennus tai vaikka kaapelien auraus. Meiltä saat palvelua ympäri vuoden, ja vankan kalustomme ansiosta hommat hoituvat sujuvasti myös kovilla talvikeleillä.